Historické varhany v Jezvé

07.12.2014 12:05
Vážení přátelé, milovníci varhan a další příznivci kulturního dění!
 
Spolu s Mgr. Radkem Rejškem, organologem pro litoměřickou diecézi si vás dovolujeme oslovit s touto krátkou videoprezentací.
Jedná se o projekt k sehnání sponzorských darů na vznik nového CD "Historické varhany v Jezvé, " natáčení se má uskutečnit v  únoru 2015, předběžné datum vydání je duben 2015.

Za hrací stůl varhan v kostele sv. Vavřince usedne varhaník Aleš Nosek a na nové nahrávce seriálu "Varhany litoměřické diecéze" představí varhany z 90. let 18. století od Ambrože Tauchmanna.

V sekci "odměny" si můžete vybrat libovolný příspěvek - a odměna vás skutečně nemine! I kdybyste přispět z jakéhokoliv důvodu nemohli, nebo zkrátka nechtělo, prosím, sdílejte dále tuto prezentaci.

==========
https://www.hithit.com/cs/project/974/cd-historicke-varhany-v-jezve
==========
Předchozí nahrávku "Varhany litoměřické diecéze," Kostel Všech Svatých v Litoměřicích můžete zakoupit na stránkách www.studio-chorus.cz, www.cdmusic.cz, dále na recepci litoměřického biskupství na Dómském náměstí v Litoměřicích, v distribuční síti Karmelitánského nakladatelsví, v prodejnách Paulínky a Caritas pro ecclesia.
 
S díky a s pozdravy
Vít Janata a Radek Rejšek, autoři projektu



--
Vít Janata, zvukař
Studio Chorus, audiovizuální služby
tel.: 777 567 993
www.studio-chorus.cz

 

Kontakt

Aleš Nosek - varhaník +420 723 711 968 alesnosek@seznam.cz